vineri, 19 aprilie, 2024

Vaslui : Ana Birchall, un ministru pe placul lui Iohannis

Distribuie:

Publicat:

Presedintele Klaus Iohannis a laudat-o ieri pe Ana Birchall, deputatul PSD de Vaslui, fost ministru al Justitiei, spunand ca a fost "in contrasens cu Guvernul Dancila si conducerea PSD".

"Doamna ministru Birchall, va multumesc pentru munca depusa in acest mandat, chiar daca a fost unul scurt, si dati-mi voie sa fac o apreciere a mandatului si a muncii dumneavoastra. Unu – am constatat ca v-ati implicat total in rezolvarea problemelor care v-au revenit. Doi – am constatat, foarte important, ca au fost situatii critice in care dumneavoastra, ca ministru al Justitiei, ati fost in contrasens cu conducerea Guvernului si a partidului, care a dat acel Guvern esuat, si sa stiti ca am apreciat de fiecare data aceasta postura, pe care ati avut-o, o postura pentru sistemul de Justitie, pentru independenta Justitiei si nu pentru niste politruci care au incercat sa subjuge sistemul romanesc de Justitie", a spus Iohannis, la ceremonia de preluare a mandatului de ministru al Justitiei de catre Catalin Predoiu.
Amintim faptul ca pe timpul mandatului sau la Justitie, Birchall a avut un conflict cu sefa CSM si a criticat Sectia speciala de anchetare a magistratilor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img