vineri, 19 aprilie, 2024

Vaslui : Barbat retinut de catre politistii negresteni

Distribuie:

Publicat:

Politistii negresteni au retinut un barbat in varsta de 25 de ani, din comuna Bacesti, judetul Vaslui, banuit de comiterea infractiunilor de lovire sau alte violente si tulburarea ordinii si linistii publice.  
    
La data de 13 mai, ora 19.25, politistii Sectiei 6 Politie Rurala Negresti au fost sesizati prin apel 112 despre faptul ca, pe raza localitatii Bacesti, judetul Vaslui, mai multe persoane sunt implicate intr-un scandal.

Politistii deplasati la fata locului au depistat mai multe persoane cu varste intre 21 si 40 de ani, domiciliate in Bacesti, stabilind totodata faptul ca in urma unui conflict spontan, un barbat de 25 de ani a aplicat doua lovituri, cu un obiect contondent din lemn, unui barbat de 28 de ani, fiind necesara transportarea acestuia la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale. Tot cu ocazia scandalului, doi barbati au patruns fara drept intr-o locuinta si au distrus o usa de acces.

Impotriva barbatului de 25 de ani, din comuna Bacesti, a fost luata masura retinerii, pentru o perioada de 24 de ore.

In cauza sunt continuate cercetarile fata de 5 persoane privind comiterea infractiunilor de lovire sau alte violente,  violare de domiciliu, distrugere  si   tulburarea ordinii  linistii publice,  sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Vaslui, urmand a fi stabilita si probata intreaga activitate infractionala savarsita.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img