sâmbătă, 20 aprilie, 2024

VASLUI: Buhacianu nu se retrage din fotbal

Distribuie:

Publicat:

Aflat in vacanta, Valentin Buhacianu risposteaza cu privire la o informatie aparuta in presa din Romania. ”Minciuni si aberatii”, transmite atacantul lui Atletico Vaslui, precizand ca nu renunta la fotbal.

”M-am trezit in fata faptului implinit. Toata lumea ma suna. Toti prietenii ma intrebau ce s-a intamplat si de ce vreau sa renunt la fotbal. Initial, am crezut ca e o gluma, insa cand am primit link-ul cu articolul am ramas socat! Vreau sa clarific acest lucru. Nu am renuntat la fotbal”, a spus Buhacianu.

Golgheterul ligii a treia va reveni in tara, unde va decide care va fi viitoarea destinatie fotbalistica. Deocamdata, Vali Buhacianu este jucatorul lui Atletico Vaslui, insa in aceasta perioada a primit mai multe oferte si urmeaza sa aleaga propunerea cea mai avantajoasa pentru obiectivele sale in plan sportiv.

”Lumea crede ca eu nu mai joc, de la antrenor, care m-a sunat sa ma intrebe ce se intampla, pana la viitoarele cluburi interesate de mine. Am destule oferte pentru mine, dar cine ma va mai cauta daca presa a spus clar si tare ca nu mai practic acest sport? E o situatie penibila si nu inteleg cine a avut interes sa arunce astfel de speculatii mincinoase. Sunt aberatii”, a conchis jucatorul de 23 de ani.

Vali Buhacianu a fost in probe la CSU Craiova, insa mai are oferte si de la alte cluburi din primele ligi ale Romaniei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img