joi, 25 aprilie, 2024

VASLUI:Cea mai buna sportiva a anului:”2016 s-a dovedit a fi un an bun”

Distribuie:

Publicat:

Larisa-Andra Gheteu a avut parte de unul dintre cei mai buni ani de cand se afla in lumea taekwon-do-ului. Vasluianca de la CS „Liga de Est” a fost declarata cea mai buna sportiva a anului 2016, la sporturile neolimpice, gratie titlurilor nationale obtinute pe echipe si la individual, dar si a trofeului de campion european, cu echipa, la spargeri forta.

”2016 s-a dovedit a fi un an bun. Am fost declarata cea mai buna sportiva a anului, ceea ce ma onoreaza. E o dovada a muncii depuse de-a lungul anului, cu rezultate remarcabile la Nationalele, desfasurate la Vaslui. A fost un campionat cu emotii si trairi. Mi-au fost aproape familia, prietenii si alte persoane dragi, fiind o presiune in plus pe umerii mei, lucru care nu prea m-a ajutat. A urmat Campionatul European din Finlanda, unde am obtinut locul I cu echipa, la spargeri forta, si locul 2, cu echipa, la tehnici speciale”, a spus Larisa-Andra Gheteu.

Regretul cel mai mare al sportivei este legat de ratarea podiumului la Campionatul European, in probele de la individual: ”Am avut un loc 4, la individual, cel mai important, de altfel, insa sunt dezamagita, pentru ca am fost foarte aproape de podium. Se putea mai bine. Mereu e loc de mai bine. M-am oprit langa podium. Am avut un baraj foarte dificil, adversarele fiind bine pregatite. Acel baraj l-am resimtit din plin, avand ambele picioare vinete. Mi-a trebuit doua zile ca sa ma refac, atat fizic, cat si psihic. La proba pe echipe am demonstrat ca a fost o intamplare ratarea podiumului la individual”.

2017 aduce doua obiective mari pentru sportiva: Campionatele Europene si Mondiale, de unde spera sa aduca noi medalii.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img