vineri, 29 martie, 2024

Vaslui : CJ Vaslui cauta director executiv la Serviciul de Evidenta a Persoanelor Vaslui

Distribuie:

Publicat:

Consiliul Judetean Vaslui (CJ) a scos la concurs postul de director executiv la Serviciul Public Comunitar judetean de Evidenta a Persoanelor Vaslui, institutie pe care o are in subordine . 
Posibilii candidati la aceasta functie trebuie sa stie ca sunt obligatorii studiile universitare de licenta si cele in domeniul administratiei publice, management sau specializarea studiilor necesare ocuparii functiei publice sau cu o diploma echivalenta.
Cei interesati isi vor depune dosarul la sediul CJ Vaslui. In prima faza vor participa la proba scrisa,  in data de 19 noiembrie 2020, ora 10:00, unde trebuie sa redacteze o lucrare,  si mai apoi, in termen de maximum 5 zile vor sustine interviul, in cadrul caruia se testeaza abilitatile, aptitudinile si motivatia candidatului.  
Depunerea dosarelor se face intr-un dosar cu sina, iar copiile de pe actele prevazute pe site-ul institutiei vor fi legalizate sau insotite de documente originale. 
Cei interesati pot obtine mai multe informatii de luni pana vineri intre orele 08:00- 16:00, la Serviciul Managementului Resurselor Umane.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img