vineri, 19 aprilie, 2024

VASLUI:Consiliul Judetean lucreaza la finalizarea drumului strategic

Distribuie:

Publicat:

VASLUI:Consiliul Judetean lucreaza la finalizarea drumului strategic

Consiliul Judetean (CJ) Vaslui lucreaza la foc continuu la finalizarea proiectului drumului strategic, in asa fel incat sa depuna aplicatia pana pe 15 noiembrie, termenul final.

Unul dintre proiecte vizeaza drumul strategic Barlad – Laza – Codaesti (DJ 245 – DJ 245M, DJ 247, DJ246), finantarea celor aproximativ 100 kilometri de drum se ridica la suma de 100 milioane de euro si se va solicita printr-un proiect depus pe Programul Operational Sectorial.

In luna mai a acestui an a fost castigat contractul de proiectare pentru drumul strategic din judetul Vaslui. Este vorba despre servicii de proiectare privind elaborarea documentatiei tehnico-economice pentru obiectivul de investitii “Reabilitare si modernizare Drum strategic judetean Barlad – Laza – Codãesti (DJ 245 – DJ 245M, DJ 247, DJ246)”.

Contractul de proiectare a fost adjudecat Search Corporation SRL Bucuresti, cu suma totala de 214.192,61 lei. Drumul strategic vizeaza modernizarea mai multor drumuri judetene, reunite pe directia Barlad – Alexandru Vlahuta – Laza – Poienesti – Codaesti, cu iesire in drumul national. Drumul strategic judetean Barlad – Laza – Codaesti va face legatura intre zona de sud si cea de nord prin jumatatea de vest a judetului. Proiectul presupune reabilitarea cailor de comunicatie intre localitatile Bacani, Alexandru Vlahuta, Poienesti, Laza, Balteni, Zapodeni, Danesti si Codaesti.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img