vineri, 19 aprilie, 2024

Vaslui: convocati la Cupa selectionatelor de serie

Distribuie:

Publicat:

In perioada 6-9 aprilie, FRH organizeaza la Sf.Gheorghe Cupa selectionatelor de serie, competitie rezervata juniorilor III. Din cei 15 handbalisti convocati de la seria A, opt provin de la cele doua echipe din judet. Ionut Tanasa, Florin Ciurescu, Adrian Matei, Eduard Radu, Razvan Chiratcu si Ionut Morarasu sunt jucatorii convocati de la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui, iar Andrei Faur si Razvan Gandu sunt de la AS Campionii Negresti.
Selectionata Seriei A este coordonata de profesorii Liviu Gugles, Alexandru Zaharia (ambii LPS Vaslui) si Vasile Boca (CSU Suceava).
”Scopul competitiei este de a verifica si evalua potentialul motric si tehnico-tactic al celor mai buni sportivi la aceasta categorie de varsta, in vederea realizarii selectiei pentru lotul national de cadeti si pentru Centrul National de Excelenta”, a spus Liviu Gugles.
Cele opt selectionate de serie vor fi repartizate in doua grupe, jucandu-se in sistem turneu, fiecare cu fiecare. Dupa faza grupelor se vor disputa meciuri de clasament. Echipele clasate pe locul 4 vor evolua in Finala 7-8, cele de pe locul 3 vor disputa Finala 5-6, iar semifinalele se vor desfasura dupa sistemul loc 1 Grupa 1 cu loc 2 Grupa a 2-a si Loc 2 Grupa 1 cu Loc 1 din Grupa a 2-a.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img