vineri, 19 aprilie, 2024

VASLUI: Copil impuscat la vanatoare de mistreti – FOTO

Distribuie:

Publicat:

O partida de vanatoare incheiata in mod dureros pentru un pusti de 13 ani. Acesta a participat, in calitate de gonas, la o vanatoare de mistreti care a avut loc pe fondul 37, la Carja, intr-un loc denumit de impatimitii acestui hobby drept “ Podul Colonelului”. Minorul a fost impuscat din greseala iar la 13:49 un apel la 112 a fost cel care a pus in miscare Ambulanta, Politia si ITM-ul.

Minorul a fost transportat la Spitalul de Urgenta “ Elena Beldiman” , i-a fost curatata plaga si a avut nevoie si de transfuzii de sange. A fost solicitat echipajul de Transport Interventii Mobile de la Vaslui care S-a deplasat la Barlad pentru a-l duce la spitalul Spitalul “Sfanta Maria” din Iasi deoarece nu exista in unitatea barladeana un ortoped pediatru.  

Minorul a suferit o plaga impuscata cu fractura deschisa de femur.

La locul accidentului se afla politisti care cerceteaza in ce conditii a avut loc  acest inccident, vanatorul fiind cercetat sub aspectul infractiunii de “ vatamare corporala din culpa”.

Farcas Viorel , tatal copilului ne-a declarat ca baiatul insotit de fratele lui geaman au participat la vanatoare pentru a castiga un banut, singurul care a avut de suferit fiind Costel, victima.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img