joi, 28 martie, 2024

Vaslui : Dosar penal pentru un protestatar #sieu

Distribuie:

Publicat:

 

Politistii rutieri vasluieni au deschis un dosar penal unui barbat caruia i s-a defectat masina si a blocat traficul in centrul municipiului Vaslui, chiar in timpul protestului #sieu, de vineri, 15 martie, ora 15:00.

 

Dosarul a fost deschis conform procedurii, in urma unui apel la numarul de urgenta 112, efectuat de reprezentantii Politiei Locale Vaslui.

 

Potrivit acestora, un barbat din localitatea Sauca, comuna Laza, stationa cu masina in zona centrala a municipiului, ca urmare a unei defectiuni. Desi barbatului i s-a propus sa impinga in lateral masina pentru a debloca traficul in zona, acesta a spus ca asteapta o platforma. In consecinta, politistii au deschis un dosar de cercetare penala pentru impiedicarea sau ingreunarea circulatiei pe drumurile publice.

Desi este singurul sofer din tara care s-a ales cu dosar penal in timpul protestului, barbatul spune ca pe de o parte se bucura ca s-a intamplat asa, mai ales ca zilnic circula pe un drum de groaza, Vaslui- Bacau, cunoscut pentru infrastructura defectuasa.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img