vineri, 19 aprilie, 2024

Vaslui: Femeie gasita fara suflare in casa in care locuia cu concubinul

Distribuie:

Publicat:

Moarte suspesta intr-un sat din judetul Vaslui. O femeie in varsta de 44 de ani a fost gasita fara suflare in casa in care locuia cu concubinul sau.

Femeia traia de mai bine de 20 de ani cu barbatul si avea cu acesta patru copii. El era cunoscut pentru scenele de gelozie, motiv pentru care anchetatorii il au in vizor ca principal suspect.
Barbatul a fost retinut pana la aflarea rezultatului necropsiei.

Initial, barbatul si-a sunat nora ca sa o anunte ca soacra ei nu se simte bine. Aceasta l-a indemnat sa sune imediat la Ambulanta. Din nefericire, dupa cateva ore, femeia a decedat.

La aflarea vestii, vecinii au pus in balanta doua posibile cauze ale decesului femeii. Unul din cauza bauturii si al doilea din cauza concubinului care era gelos.

Moarte femeiii este cu atat mai suspecta cu cat ea nu era bolnava, motiv pentru care anchetatorii l-au audiat pe concubinul acesteia ore in sir.

Barbatul a fost retinut si in cursul zilei de astazi va fi prezentat in fata instantei cu propunere de arestare preventiva. Intre timp, medicii legisti vor stabili cauza decesului.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img