joi, 25 aprilie, 2024

VASLUI: Firmele si institutiile invitate la minifotbal

Distribuie:

Publicat:

Companiile din Vaslui vor arata ca se pricep la fel de bine la fotbal ca si la afaceri. Li se vor alatura si formatii care reprezinta institutii si, in decursul timpului, au dovedit ca mingea nu mai are aproape niciun secret. Astfel, echipele participante vor schimba rapid domeniul de lucru pentru a se apuca la contabilizat goluri, unele la capitolul primite, altele la capitolul marcate.
„Ne aflam la prima editie a competitiei. Dorim ca prin astfel de evenimente sa le oferim participantilor sansa de a se relaxa, de a uita putin de problemele si targeturile de la locul de munca. Noi venim cu oferta de a petrece timpul liber intr-un cadru organizat deoarece se pune la dispozitie un regulament de joc, arbitri profesionisti, cadru medical si, bineinteles, premii pentru primele trei locuri, dar si individuale. E nevoie de astfel de competitii, pentru ca asa se promoveaza miscarea si stilul de viata sanatos”, a precizat Bogdan Gheorghita, presedintele Asociatiei Judetene de Fotbal (AJF) Vaslui.
In cadrul competitiei se vor disputa partide cu echipe formate din 5+1, toti componentii acestora trebuie sa fie angajati ai companiei si institutiei care se inscrie la competitie. Taxa de inscriere este 200 lei de echipa, iar termenul limita este 4 mai. Inscrierile se fac prin telefon la 0756509886 (Florin), prin e-mail: CupaFirmelorSiInstitutiilorVS@yahoo.com sau prin facebook: Cupa Firmelor si Institutiilor Vaslui.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img