vineri, 29 martie, 2024

Vaslui: Fotbalisti sanctionati pentru violenta

Distribuie:

Publicat:

Comisia de Disciplina a Asociatiei Judetene de Fotbal (AJF) a decis ca cei patru fotbalisti, care l-au batut pe arbitrul Andrei Ghemu, sa fie suspendati cate 20 de etape. De asemenea, Vitis Suletea a pierdut, la masa verde, partida cu FC Garceni. Masura este considerata de catre oamenii de fotbal prea blanda si ca ar trebui ca echipa din Suletea sa fie exclusa din toate competitiile.

Reamintim faptul ca centralul Andrei Ghemu a fost snopit in bataie de jucatorii echipei Vitis Suletea, nemultumiti de o decizie a acestuia. Totul a plecat de la jucatorul Alin Rotaru, care nici nu stie de ce a inceput sa-l loveasca pe central. Imediat, cei de la Vitis l-au inconjurat pe arbitru si l-au lovit pe unde au apucat, smulgandu-i si tricoul de pe el. Asta s-a petrecut in minutul 92, la scorul de 2-1 pentru echipa gazda.

”Daca in astfel de situatii nu se iau masuri dure, noi, arbitrii, nu ne putem considera protejati de AJF, iar de respect nici nu poate fi vorba. Suntem parte din familia fotbalului, din familia AJF Vaslui, urmarim doar spectacolul sportiv, iar actele de barbarism nu-si au locul intr-o competitie sportiva. Suntem pentru excluderea definitiva din sport a celor care comit duritati impotriva oricarui oficial pentru a da un semnal clar ca au disparut si oamenii, si mentalitatile care considera campionatul judetean un loc unde orice este permis. Felicit intreaga brigada de arbitri pentru demnitatea pastrata pana la final si-i asigur de toata compasiunea si sustinerea CJA Vaslui si a mea, personal”, a declarat Daniel Hulubei, presedintele Comisiei Judetene de Arbitri (CJA), imediat dupa incident.
 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img