vineri, 19 aprilie, 2024

Vaslui: Incepe Festivalul international de dans si gimnastica “Prietenia”

Distribuie:

Publicat:

In zilele de 10 si 11 iunie, Teatrul de Vara din Vaslui va fi animat de tineri, copii si parinti, care vor sa-i vada la lucru pe participantii la Festivalul International de dans si gimnastica “Prietenia”. Aproape 4.000 de copii si adolescenti din toata tara, dar si din R. Moldova, Bulgaria si Ucraina vor urca pe scena. Manifestarea se bucura de sprijinul Primariei si Consiliului Local Vaslui.

„Ma bucur ca suntem din nou in numar atat de mare la Vaslui si la un festival de traditie. Este un nou prilej pentru inchegarea de noi prietenii, fiindca vasluienii ii asteapta cu drag, fiecare data. Sunt convinsa ca mare parte din ei reven cu placere la Vaslui”, a spus Elena Anusca-Doglan, presedintele Festivalului.
Deschiderea are loc sambata, de la ora 9, cu o parada a concurentilor, iar o ora mai tarziu va incepe concursul propriu-zis.

Dupa amiaza, de la ora 17, in parcul Copou va avea loc spectacolul “Dansul uneste oamenii”, initiat de Primaria Municipiului Vaslui si sustinut de ansamblurile si formatiile coregrafice care au terminat concursul.
A doua zi, pe 11 iunie, va avea loc, de la ora 9, festivitatea de premiere.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img