marți, 23 aprilie, 2024

Vaslui : Inspectoratul Scolar lanseaza platforma on-line pentru elevi si profesori

Distribuie:

Publicat:

Inspectoratul Scolar Judeţean (ISJ) Vaslui a lansat, "Campusul Virtual", o platforma on-line gratuita oferita elevilor si personalului didactic din judet.

"Profesorii care vor avea cont vor putea construi suporturi de curs la disciplinele si anii de studii la care s-au lansat deja spatiile de curs, vor putea de asemenea configura si verifica temele sau interactiona cu elevii prin intermediul spatiului de discutii sau prin feedback-ul la temele date. Inspectorii scolari sunt cei care gestioneaza domeniile, iar fiecare inspector isi alcatuieste echipa de redactare a suporturilor de curs si a testelor care vor fi rapid plasate in spatiile de curs. Folosirea acestui 'Campus Virtual" se poate imbina armonios cu o solutie de teleconferinta. Toate acestea, pentru a veni in sprijinul elevilor si profesorilor, dar si pentru a crea un instrument de invatare electronica colaborativ, pus la dispozitie in mod gratuit si cu acces neingradit de pe orice dispozitiv", precizeaza un comunicat de presa al  ISJ Vaslui.

Utilizatorii vor beneficia de  tutoriale concise iar continuturile cursurilor vor respecta programa scolara si vor propune o parcurgere graduala a materiei cu ajutorul materialelor educationale-suport create de cadrele didactice vasluiene.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img