joi, 25 aprilie, 2024

VASLUI: Jandarmul-fotbalist de la Viitorul Valeni a fost suspendat pe doi ani de catre Comisia de Disciplina a Asociatiei Judetene de Fotbal (AJF)

Distribuie:

Publicat:

Cristian Filibiu, capitanul echipei din Valeni, a fost cel care l-a batut pe centralul partidei cu Racova Puscasi, Silviu Popa.

Intre timp, arbitrul-victima a prezentat comisiei AJF un certificat medical, de unde reiese leziunile cu care s-a ales in urma bataii incasate.

Mai mult, jandarmul huligan a primit si o amenda de 1.000 lei, iar clubul s-a ales cu o amenda de 200 lei, pentru lipsa oamenilor de ordine.

“Era extrem de nervos, ii vorbea foarte urat colegului meu de la tusa. I-am dat cartonas galben pentru injurii. M-am intors sa plec spre centrul terenului, pentru a da drumul la joc, moment in care jucatorul respectiv mi-a pus piedica. Apoi a sarit sa ma bata. A tras de mine pana mi-a rupt tricoul. Ca sa nu ma mai loveasca, am incercat sa-l imobilizez, luandu-l in brate, dar s-a rasucit, m-a intors, m-a ridicat, apoi m-a trantit de pamant. M-am lovit foarte puternic la cap si la gat. Practic, a facut wrestling cu mine. Un gest foarte urat, mai ales ca a fost facut de un jandarm”, a declarat Silviu Popa.

In acest sezon au fost inregistrate sapte cazuri in care arbitrii au fost batuti in competitiile judetene.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img