joi, 25 aprilie, 2024

Vaslui: La un singur gol de turneul final

Distribuie:

Publicat:

Scoala „Stefan cel Mare” Vaslui a ratat sansa de a evolua la turneul final, dupa ce a terminat pe locul 2 turneul regional al Olimpiadei Gimnaziilor la handbal, baieti. Principala favorita la castigarea etapei regionale a fost la un gol de turneul final, dupa ce a pierdut, surprinzator, cu LPS Piatra Neamt, scor 22-23. Vasluienii au controlat in totalitate jocul, avand si 6 goluri avans, insa au cedat nepermis, pe final, lucru ce i-au costat prezenta la turneul final.
In celelalte meciuri, echipa pregatita de profesoara Mihaela Lefter a trecut fara probleme de Scoala „Ion Creanga” Suceava, scor 23-18, de LPS Botosani, scor 24-13, LPS Iasi, scor 29-24, si de Scoala „Tristan Tzara” Moinesti, scor 34-20.
Diferenta a fost facuta de meciul Scoala „Ion Creanga” Suceava-LPS Piatra Neamt, incheiat nedecis, scor 20-20, rezultat ce i-a permis formatiei nemtene sa mearga mai departe.
Vasluienii s-au consolat cu titlul de cel mai tehnic jucator, prin Florin Manea Ciurescu.
Competitia a fost una bine organizata, sub coordonarea profesorilor Eduard Ursu si Luminita Virlan, echipele participante avand ocazia sa asiste si la meciul din Liga Zimbrilor, dintre HC Vaslui si Politehnica Timisoara.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img