vineri, 29 martie, 2024

VASLUI: LPS 2017 Cup a adus fotbalul cu zambetul pe buze

Distribuie:

Publicat:

Turneul internaţional de fotbal juvenil LPS 2017 Cup s-a bucurat de reale aprecieri. La startul competiţiei s-au aliniat grupele 2009/2010, 2008, 2007 și 2006 de la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui, 2006 și 2008 de la Didi Junior Iași, Ahletic Club Bârlad și de la Iproskills Academy Chicago (SUA).

Pe durata a trei zile, cele patru cluburi au oferit un spectacol de calitate.

“Am simţit o atmosferă de sărbătoare, am văzut copii jucând şi socializând cu mare plăcere, mulţi părinţi şi antrenori, încântaţi de atenţia acordată. Mulţumesc pentru sprijin Primăriei, Inspectoratului Şcolar Judeţean, Asociaţiei Judeţene de Fotbal, Direcției Județene de Sport și Tineret, precum şi colegilor implicaţi în organizare. S-a jucat cu zâmbetul pe buze, iar copiii s-au bucurat de fotbal”, a spus Ionuţ Chiochiu, directorul LPS Vaslui.

La rândul său, viceprimarul Dragoș Cazacu s-a arătat mulţumit de calitatea competiţiei, care speră să devină o tradiţie.

“Vă felicităm pentru că vă susțineți copiii în sport. Mișcarea este foarte important, iar noi, ca Primăriei, susținem sportul de fiecare dată și suntem alături de toate competițiile care se organizează la nivel de oraș. Mulţumim echipelor participante la acest turneu. Sunt convins că vor pleca acasă cu cele mai bune impresii. Au fost zile încărcate, în care copiii au arătat ce înseamnă spiritul fair play, iar cel mai bun a câştigat. Felicitări tuturor”, a spus viceprimarul Vasluiului.

La această competiție, toate echipele au fost câștigătoare, obiectivul organizatorilor fiind atins, acela de a forma o mare comunitate a fotbalului.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img