sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Vaslui: Memorial Elisabeta Polihroniade

Distribuie:

Publicat:

Centrul Scolar de Educatie Inclusiva “Elisabeta Polihroniade” Vaslui a organizat, la sala de sedinte a Centrului de Afaceri, o noua editie a Concursului National Scolar de Sah, care s-a intitulat “In Memoriam Elisabeta Polihroniade”. Au participat concurenti din judetele Bacau, Cluj, Galati, Iasi, Neamt si Vaslui, care au participat in echipe mixte.

Evenimentul s-a derulat in parteneriat cu Centrul Judetean de Resurse si Asistenta Educationala, Consiliul Judetean, Primaria Vaslui si Asociatia Judeteana de Sah.

”Suntem multumiti de participare. Au venit aproape toti participanti. Ne bucuram ca si ai nostri elevi cu nevoi speciale participa in numar foarte mare. Nu ma face decat sa ma bucure ca acesti copii sunt inclusi printer copiii din scolile noastre, astfel ca obiectivul nostru a fost atins, acela de incluziune a copiilor nostri in comunitate”, a declarat Catalina Elena Amarandei, directorul Centrului Scolar de Educatie Inclusiva “Elisabeta Polihroniade” Vaslui.

Echipa Centrului „Elisabeta Polihroniade” a participat, in aceste zile, la Baile Olanesti, la Campionatul National Scolar de Sah. Competitia este organizata de ACS „Elisabeta Polihroniade”, Ministerului Educatiei Nationale si Federatiei Romane de Sah.

“Suntem invitati speciali la competitia de la Baile Olanesti. Am avut rezultate foarte bune anul trecut, atat la echipe, cat si la individual. Ne asteptam ca in acest an sa facem o figura si mai frumoasa”, ne-a declarat profesoara Doinita Grigore, responsabila cu organizarea competitiei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img