joi, 28 martie, 2024

Vaslui: „Nu sunt gropi in asfalt, ci in lut ceea ce face aproape imposibila deplasarea cu masina mai ales cand ploua”- FOTO

Distribuie:

Publicat:

Culmea reparatiei pe o strada din Vaslui. O zona din municipiul resedinta de judet, de altfel plina de gropi, neasfaltata, este renovata cu ajutorul argilei.

Precizam ca strada Dimitrie Cantemir, la fel ca si alte cateva din orasul Vaslui, nu a fost reparata niciodata. Revoltati, oamenii de aici, au postat imagini pe retelele de socializare si au cerut sprijin autoritatilor.

“Nu sunt gropi in asfalt, ci in lut ceea ce face aproape imposibila deplasarea cu masina mai ales cand ploua. Cerem primariei sa ia masuri”, a scris un cetatean.

Drumurile din Vaslui nu sunt nici pe departe un lucru de mandrie. Strada Dimitrie Cantemir este neasfaltata, iar cand ploua acest drum este aproape impracticabil, dupa cum declara cetatenii.

“Avem o strada neasfaltata. Desi locuim in oras, avem conditii greu de imaginat. Locatarii de pe aceasta strada platesc taxele si impozitele cerute de primarie ar fi de bun simt ca aceasta sa le asigure o strada decenta”, spune un cetatean.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img