joi, 28 martie, 2024

VASLUI:Oboseala a reprezentat cauza unui alt accident produs in aceasta dimineata, pe D.N. 24

Distribuie:

Publicat:

Politistii Serviciului Rutier au efectuat cercetari la fata locului si au stabilit faptul ca S. Vistoria, in varsta de 31 ani, din Republica Moldova, conducea un autovehicul din directia Iasi catre Vaslui,pe Drumul National 24,in afara localitatii vasluieni SOLESTI. Intr-o curba la dreapta, din cauza oboselii, a adormit la volan, iar autovehiculul a intrat in coliziune cu un altul care circula din sens opus si era condus in mod regulamentar de un tanar, in varsta de 26 ani, din comuna Ciortesti, judetul Iasi.

Conducatorii celor doua autovehicule au fost transportati la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui pentru ingrijiri medicale.

In ambele cazuri, politistii rutieri continua cercetarile pentru stabilirea cu exactitate a conditiilor in care s-au produs accidentele de circulatie.

Pentru a le preveni, Politia Rutiera le recomanda tuturor conducatorilor auto ca la primele semne de oboseala sa-si intrerupa deplasarea, sa parcheze vehiculul intr-un loc sigur si sa se odihneasca pana la refacerea completa a capacitatilor psiho-fizice necesare conducerii in siguranta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img