vineri, 29 martie, 2024

VASLUI: Ora speciala de Zumba – Vineri seara la ora 20.00, la sala de sport a Liceului “Mihail Kogalniceanu”

Distribuie:

Publicat:

Luciana Damian, o tanara instructor de Zumba a provocat cativa dintre oamenii care practica bodybuilding sa participe la o ora de Zumba. Instructorul de fitness Emilian Stirbu si colegii sai au fost primii care au acceptat provocarea!

“Este o provocare pentru barbati si nu numai, sa iasa din zona de confort si sa incerce si alt tip de sport. Zumba este oarecum un sport hibrid, care implica elemente ce tin de dans si elemente din sfera aerobicului”, a declarat Luciana Damian.

Vasluienii iubitori ai sportului si nu numai sunt asteptati sa participe la ora speciala de Zumba. Vorbim de un sport care prinde tot mai mult teren in randul tinerilor si nu numai.

“Pentru ca include o serie larga de miscari simple dar extrem de eficiente, Zumba lucreaza foarte multe grupe musculare, fiind ideala pentru tonifierea si sculptarea corpului. Pe de alta parte, pentru ca este o activitate cardio, ajuta la arderea rapida a grasimilor. Intr-o ora de Zumba poti arde pana la 1000 de calorii”, mai spune Luciana Damian. Aceasta mai spune ca nu trebuie sa fii un expert in dansuri  pentru a participa la antrenamentele zumba. “Miscarile efectuate sunt simple si usor de urmarit chiar si de cei “antitalent” in ceea ce priveste dansul. Cel mai important avantaj este faptul că oricine poate practica Zumba, indiferent de vârstă sau sex. O oră de Zumba te va face să te distrezi la fel de bine ca la o petrecere”, a subliniat Luciana Damian.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img