vineri, 29 martie, 2024

VASLUI: Pieton accidentat mortal pe raza Muntenii de Sus

Distribuie:

Publicat:

Un barbat de 59 ani, implicat intr-un accident de circulatie care a avut loc astazi, pe raza comunei Muntenii de Sus, a decedat,  urmare a ranilor suferite.

Miercuri,11 Ianuarie, la ora 11.15,politistii vasluieni au fost sesizati prin apel la numarul de urgenta 112 cu privire la faptul ca pe raza localitatii Satu Nou, comuna Muntenii de Sus, a avut loc un accident rutier in urma caruia a rezultat vatamarea corporala a unei persoane. La locul producerii acestuia s-au deplasat politisti din cadrul Biroului Rutier Vaslui, care, in urma cercetarilor efectuate, au stabilit urmatoarele:

C. Oana, in varsta de 26 de ani, din comuna Muntenii de Sus, conducea un autoturism pe drumul comunal 17, pe raza localitatii Satu Nou, din comuna  Muntenii de Sus, din directia Portari catre intersectia cu D.N. 24. Aceasta a fost surprinsa de aparitia unui pieton, care s-a angajat in traversarea partii carosabile fara sa se asigure si l-a acrosat cu partea stanga fata a autoturismului.

Victima, un barbat de 59 ani, din  localitatea Satu Nou, comuna Muntenii de Sus, a fost transportata cu ambulanta la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui, insa, urmare a leziunilor suferite, a decedat.

Conducatoarea auto a fost testata cu aparatul alcooltest, rezultand faptul ca nu a consumat bauturi alcoolice.

In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa, politistii rutieri urmand a stabili cu exactitate imprejurarile in care a avut loc accidentul.

Avand in vedere conditiile meteo din aceasta perioada, le recomandam pietonilor sa evite, pe cat posibil, folosirea partii carosabile, mai ales dupa lasarea intunericului si in conditii de vizibilitate redusa. Asigurati-va temeinic si traversati drumurile numai dupa ce sunteti siguri ca o puteti face in conditii de siguranta!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img