joi, 18 aprilie, 2024

VASLUI: POLITISTII AU IDENTIFICAT DOUA MINORE BANUITE DE COMITEREA UNOR INFRACTIUNI DE TALHARIE

Distribuie:

Publicat:

Doua minore, ambele in varsta de 15 ani, banuite de comiterea infractiunii de talharie, au fost identificate de politistii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale Vaslui. Una dintre acestea a comis doua infractiuni de talharie in luna aprilie si in luna iunie a.c.     
     
La data de 03.04.2017, in timp ce o tanara in varsta de 19 ani, din municipiul Vaslui, se deplasa pe strada Traian catre zona Crucea Garii Vaslui, a fost urmarita de o minora de 15 ani, din municipiul Vaslui. Aceasta, prin intrebuintarea de violente, a deposedat victima de telefon, dupa care a fugit din zona. Ulterior comiterii faptei, telefonul a fost distrus, intrucat era prevazut cu un cod de blocare.

La data de 08.06.2017, aceeasi minora, impreuna cu o alta minora de 15 ani, din localitatea Crasna, au comis inca o infractiune de talharie. In timp ce victima, o tanara in varsta de 18 ani se deplasa pe strada Traian, din municipiul Vaslui, a fost abordata de catre cele doua minore, care, prin intrebuintarea de violente, au deposedat-o de un telefon mobil. Bunul  sustras a fost valorificat la o casa de amanet. Telefonul a fost recuperat de catre politistii Biroului de Investigatii Criminale Vaslui si inapoiat partii vatamate.

Cele doua minore sunt cercetate sub aspectul savarsiri infractiunii de talharie.

Pe aceeași temă

Articolul precedent
Articolul următor

Cele mai citite

spot_img