vineri, 29 martie, 2024

Vaslui: Rafuila de la un gard la DELENI

Distribuie:

Publicat:

Doi barbati din comuna Deleni sunt cercetati de politisti pentru o agresiune comisa asupra unui consatean. Unul din barbati a fost retinut 24 de ore si va fi prezentat organelor judiciare cu propunerea de dispunere a unei masuri preventive.

Politistii Sectiei 1 Politie Rurala Vaslui efectueaza cercetari fata de doi barbati in varsta de 29 si 42 de ani, din comuna Deleni, pe numele carora a fost intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de vatamare corporala. Victima infractiunii este un barbat in varsta de 53 de ani, din aceeasi localitate.

In ziua de 23 mai, cei doi barbati, de 29 si 42 de ani, au ajutat la reconstruirea unui gard situat intre proprietatea victimei si un alt consatean. Intrucat victima a adresat injurii si amenintari vecinului de proprietate, barbatii de 29 si 42 de ani au intervenit si au lovit-o. Urmare a loviturilor primite, partea vatamata a suferit leziuni care au necesitat internarea.

In ziua de 24 mai, barbatul de 29 de ani a fost retinut de politisti 24 de ore si astazi va fi prezentat la Parchetul de pe langa Judecatoria Vaslui cu propunerea de dispunere a unei masuri preventive.
   

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img