marți, 23 aprilie, 2024

Vaslui: Retinuti pentru tulburarea ordinii si linistii publice

Distribuie:

Publicat:

Doi tineri, în vârstă de 20 de ani, respectiv 26 de ani, din comuna Puieşti, care au tulburat ordinea şi liniştea publică, au fost reţinuţi de către poliţişti. Pe numele acestora, parchetul a dispus luarea măsurii controlului judiciar.

Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Puieşti au fost sesizaţi în ziua de 31.01.2017,  cu privire la faptul că doi bărbaţi provoacă scandal pe raza localităţii Puieşti. Deplasându-se la faţa locului, poliţiştii au identificat persoanele recalcitrante: B. Nicu, de 26 ani şi  B. Dănuţ, de 20 ani, ambii din localitatea Cetăţuia, comuna Puieşti şi le-au condus la sediul postului de poliţie.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că B. Nicu şi B. Dănuţ, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, au provocat scandal public, au adresat injurii şi ameninţări la adresa mai multor persoane de pe raza localităţii. 

Pe numele acestora a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi au fost reţinuţi pentru 24 de ore. Ulterior, aceştia au fost prezentaţi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad cu propunerea de luare a unei măsuri preventive. Parchetul a dispus măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img