joi, 28 martie, 2024

Vaslui : Roxana Neculea are nevoie de ajutorul nostru

Distribuie:

Publicat:

 

 

Roxana Neculea, din comuna Falciu , judetul Vaslui are doar 26 de ani si totusi prea multe probleme pentru o tanara de varsta ei. De mica a fost parasita de mama, apoi la 10 ani a fost diagnosticata cu diabet, fratele sau este tintuit intr-un scaun cu rotile,in timp ce bunica este si ea imobilizata la pat si doar tatal ei, cu un venit extrem de mic, incearca sa le tina pe toate in frau. La sfarsitul saptamanii trecute, tanarul a mers acasa unde a decis sa ia masa in camera, motiv pentru care si-a luat tava cu alimente insa, in timp ce urca scarile, s-a dezechilibrat si a cazut.

 

 

Acum tanara se afla internata la Spitalul "Sfantul Spiridon" din Iasi, unde se lupta cu o complicatie survenita de pe urma unei infectii. In ziua de Anul Nou, a inceput sa o doara o masea, a doua zi trezindu-se cu gatul umflat. Asa a ajuns la Urgenta la Barlad de unde ulterior a fost trimisa la Iasi, unde i s-a depistat o infectie survenita de la extragerea maselei, unde mai apoi s-a impus necesitatea unei interventii chirurgicale la nivelul gatului.

 

Prietenii fac un apel pe Facebook si ii indeamna pe toti cei care pot, sa o viziteze pe tanara, sa o ajute financiar si chiar moral.

 

Locuinta in care Roxana traieste alaturi de fratele si tatal ei are o singura camera, care le tine loc si de dormitor, si de bucatarie, si de baie.

 

In curte, intr-o anexa, sta bunica ei bolnava de diabet si cu un picior amputat. Tot ei se ocupa de ingrijirea ei.

 

Cea mai mare dorinta a tinerei este aceea de a avea camera ei.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img