joi, 18 aprilie, 2024

VASLUI – Scene de cosmar la partida Vitis Suletea-FC Garceni : Centralul Andrei Ghemu a fost la un pas in a-si pierde viata

Distribuie:

Publicat:

Partida Vitis Suletea-FC Garceni, din play-off-ul ligii a patra a fost una importanta pentru gazde. O eventuala victorie ii aducea Suletei titlul judetean in procent de peste 90 la suta. In teren, lucrurile erau in favoarea echipei sulestene, care conducea cu cateva secunde inainte de fluierul final, scor 2-1. A venit fatidicul minut 92, cand centralul Andrei Ghimu a fost la un pas de a-si pierde viata, incasand pumni si picioare de la jucatorii echipei gazda, nemultumiti de o decizie a acestuia. Totul a plecat de la jucatorul Alin Rotaru, care nici nu stie de ce a inceput sa-l bata pe central, iar de aici a fost scanteia, jucatorii din Suletea inconjurandu-l pe Andrei Ghemu, care l-au lovit pe unde au apucat, smulgandu-i si tricoul de pe el.

Scenele de cosmar prin care a trecut arbitrul vasluian i-au determinat pe oficialii Asociatiei Judetene de Fotbal sa aiba o atitudine oficiala, dezaproband cele petrecute.

”Cu privire la meciul Vitis Suletea- FC2007 Garceni, precizez ca, aceste actiuni sunt reprobabile si condamnate de toti oamenii de fotbal, care cred in fair play. CJA Vaslui are incredere in Comisia de Disciplina si este convinsa ca va merge cu sanctiunile paaa la limita maxima permisa de regulament, atat impotriva jucatorului, cat si a tuturor factorilor implicati. Daca in astfel de situatii nu se iau masuri dure, noi, arbitrii, nu ne putem considera protejati de AJF, iar de respect nici nu poate fi vorba. Suntem parte din familia fotbalului, din familia AJF Vaslui, urmarim doar spectacolul sportive, iar actele de barbarism nu-si au locul intr-o competitie sportiva. Suntem pentru excluderea definitiva din sport a celor care comit duritati impotriva oricarui oficial din sport, pentru a da un semnal clar ca au disparut si oamenii, si mentalitatile care considera campionatul judetean un loc unde orice este permis. Felicit intreaga brigada de arbitri pentru demnitatea pastrata pana la final si-i asigur de toata compasiunea si sustinerea CJA Vaslui si a mea, personal”, a precizat Daniel Hulubei, presedintele Comisiei Judetene de Arbitri Vaslui.

De remarcat faptul ca la final, ambele echipe au apreciat arbitrajul lui Andrei Ghemu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img