marți, 16 aprilie, 2024

VASLUI: Se aprinde nocturna pe Municipal

Distribuie:

Publicat:

Conducatorii lui FC 2002 Vaslui se afla in discutii avansate cu Primaria, administratorul stadionului Municipal, pentru a disputa meciul cu Pajura Husi la lumina reflectoarelor. Partida este programata sambata, 3 iunie, de la ora 20.

”Asteptam in numar cat mai mare la stadion. Multumim sponsorilor si Primariei Vaslui pentru sustinere, au spus reprezentantii echipei galben-verde.

Nocturna nu a mai fost aprinsa la Vaslui de trei ani, ultimul joc care s-a disputat la lumina reflectoarelor fiind FC Vaslui – Astra, scor 1-4, disputat pe 19 mai 2014.

Pana atunci, FC 2002 Vaslui va disputa intermediara cu Vitis Suletea, de joi, 1 iunie, ora 20, care va avea loc pe terenul 2. Partida este una extrem de importanta pentru vasluieni. O eventuala victorie ar aduce formatia galben-verde in postura de principala favorita la castigarea titlului judetean.

Vitis Suletea se afla pe primul loc, cu sapte puncte, iar FC 2002 Vaslui a acumulat patru puncte, ocupand locul 3. FC Garceni se afla pe locul secund, cu 5 puncte.

Pe aceeași temă

Articolul precedent
Articolul următor

Cele mai citite

spot_img