vineri, 29 martie, 2024

Vaslui: Se stiu jocurile din semifinale

Distribuie:

Publicat:

Asociatia Judeteana de Fotbal (AJF) Vaslui a tras la sorti meciurile din semifinalele ligii a cincea. S-au calificat in aceasta faza sase echipe din cele trei serii. Partidele se vor juca in sistem tur-retur, iar castigatoarele celor trei ”duble” vor juca finala competitie, urmand ca primele doua clasate sa promoveze in liga a patra.

Primul meci este programat joi, de la ora 18, intre Star Tatarani si FRD Tutova. Meciul cel mai interesant va fi intre Viitorul Valeni si Flacara Muntenii de Sus, care va avea loc vineri, de la ora 18.30.

Tot vineri se disputa si partida dintre Avantul Bacani si Racova Puscasi.

Duminica, 2 iulie, este programat returul, iar daca dupa disputarea celor doua jocuri, egalitatea se mentine (la puncte si golaveraj), golurile marcate in deplasare conteaza dublu, fiind declarata castigatoare echipa cu cel mai bun golaveraj. Daca la finalul jocului 2 egalitatea persista, se vor aplica urmatoarele prevederi : jocul se va prelungi cu 2 reprize a 15 minute fiecare, fara pauza intre ele, dar cu o pauza de 5 minute pana la prima repriza a prelungirilor; daca dupa reprizele de prelungire egalitatea se mentine, echipa invingatoare va fi stabilita prin executarea loviturilor de departajare, potrivit procedurilor de determinare a castigatorului jocului, stabilite de IFAB prin “Legile jocului”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img