vineri, 29 martie, 2024

Vaslui: Sporting Juniorul este campioana la Under 17

Distribuie:

Publicat:

Sporting Juniorul Vaslui uimeste lumea fotbalul romanesc. Munca de ani de zile a neobositului Cornel Cracea da roade. Dupa titlul national la juniori D, formatia vasluiana ”recidiveaza”, devenind campioana Romaniei si la Under 17.

Finala cu CS Municipal Ramnicu Valcea a fost decisa la penalty-uri. La finalul celor 80 de minute scorul a fost egal, 1-1, dupa ce vasluienii au deschis scorul prin Hagiu, iar Casoni a egalat pentru valceni cu 9 minute inainte de final. La loviturile de departajare au inscris: Grigoras, Cracea si Ailenei pentru Vaslui, respectiv Simeanu si Casoni pentru Municipal Ramnicu Valcea. Au ratat: Dragan si Grigore, respectiv Ivan, Dican si Neacsu.
Vasluiul a dat cel mai tehnic jucator, prin Octavian Cracea, iar portarul Ionut Ailenei a fost declarat jucatorul finalei.

Sporting Juniorul a atras privirile multor impresarii si oficiali din fotbalul romanesc, prezenti la finala de la Buftea. Cu un an mai mici fata de adversari, pustii Vasluiului a demonstrat ca au potential si ca sunt cei mai buni din tara.

Cu totii au tinut sa-l felicite pe Cornel Cracea, pentru ceea ce a realizat la Vaslui, fiind un club care rivalizeaza cu marile centre de copii si junior din Romania.

Atletico Vaslui: 1. Ailenei (cpt) – 6. Ed. Grigore, 17. G. Grigoras, 3. A. Dragan, 18. St. Stefanovici (15. M. Chiorean, 53) – 14. B. Baciu (20. Al. Codreanu, 69), 10. M. Pipos (80. I. Oblejniuc, 53) – 19. V. Hagiu, 8. Oct. Cracea, 7. M. Ciobotaru (5. D. Andrei, 50) – 30. L. Gherase (11. A. June, 41). Antrenor: Costel Solomon. Rezerve: 12. D. Zvoronciuc, 23. A. Mihai.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img