vineri, 19 aprilie, 2024

Vaslui:Tipic PSD. Se juca Candy Crush in timpul sedintei CL

Distribuie:

Publicat:

A fost plictiseala mare la sedinta CL, mai ales pentru membrii PSD, fie ei politicieni cu functii sau directori in cadrul Primariei. Unii au citit presa pe telefoane, altii au verificat comentariile pe forumurile ziarelor, in timp ce lipitorii de afise au jucat diverse jocuri online.

Taiatul frunzelor la caini este de altfel o indeletnicire frecventa pentru unii lucratori din Primarie. Multi dintre ei isi petrec o buna parte din cele opt ore de lucru batand recordurile la Solitaire ori Candy Crush si band cafele dupa cafele. Apoi se declara epuizati de atata efort si isi cer drepturile.

Individul din imagine se numeste Narcis Cheser si este un sefulet de serviciu in cadrul Primariei Vaslui. Mai exact, directorul Directiei de gospodarie urbana. L-a durut la basca de juramantul sefului sau Vasile Paval si de toata sedinta de constituire a CL. De cum a intrat in sala de sedinte, a dat ochii peste cap, plictisit. A deschis iute telefonul si a inceput sa sparga bomboanele de la candy crush, nivel dupa nivel. Cine este Narcis Cheser? Un individ care a pupat acolo unde a tebuit ca sa prinda o functie de sef. Primeste leafa din taxele si impozitele vasluienilor, dar nu se rupe cu munca, se straduieste chiar el sa demonstreze asta. Tot Cheser este acuzat ca se poarta extrem de urat cu oamenii avand un comportament cel putin dubios fata de colegii sai. Narcis Cheser este platit din banii publici ca sa munceasca si nu ca sa joace jocuri online in timpul serviciului, dar vom vedea in zilele urmatoare daca sefii domniei sale vor trece cu vederea aceste practici nu tocmai ortodoxe.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img