miercuri, 24 aprilie, 2024

VASLUI: Un politist a primit titlul “EROUL ZILEI”. Prefectul judetului a transmis cuvinte de lauda – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Agentul principal de politie Stefan Parfene, seful Postului de Politie din comuna Pochidia, a fost felicitat de prefectul judetului Vaslui, Isabel BOGDAN, dupa ce a reusit sa salveze un barbat care incerca sa-si puna capat zilelor in prezenta copilului sau.

Momentul a avut loc intr-un cadru oficial, la sediul Inspectoratului de Politie al judetului (IPJ) Vaslui, unde comisarul sef Doru Gabriel Pantiru, seful inspectoratului, i-a conferit o ”Distinctie de onoare”, in semn de apreciere a profesionalismului si devotamentului de care a dat dovada.

„Exista momente in viata cand solidaritatea si ajutorul dezinteresat sunt esentiale si asta este ceea ce ne face cu adevarat oameni.Simt nevoia sa multumesc agentului principal Stefan Parfene, pentru tot ce a facut ca sa salveze viata unui om. Nu il cunosc personal, insa am tinut sa ii strang mana si sa spun ca acest politist este un om deosebit. Este stiut faptul ca politistii nu au zile libere, ei fiind in permanenta in slujba comunitatii. Bravo lui si Dumnezeu sa-l ajute de acum incolo”, a spus prefectul Isabel BOGDAN.

Agentul principal de politie Stefan Parfene este absolvent al Scolii de Politie ”Vasile Lascar” Campina, promotia 2012, si isi desfasoara activitatea in cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Vaslui, la Postul de Politie Pochidia, din luna decembrie 2012. In luna martie 2017 a promovat examenul in functia de sef de post de politie al comunei Pochidia.

El a primit titlul de eroul zilei din partea Inspectoratului General al Politiei Romana

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img