joi, 25 aprilie, 2024

Vasluian, in tabara la Tarlungeni

Distribuie:

Publicat:

La Tarlungeni se desfasoara in aceasta perioada o actiune de selectie, organizata de Federatia Romana de Fotbal, la care participa 136 de pusti, pentru formarea unei noi nationale de juniori, ce va fi condusa de selectionerul Adrian Vasai.

Selectia este coordonata de Ioan Geolgau, iar printre cei convocati se regaseste si Tudor Haulica, de la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui.

El face parte din grupa 2003, unde antrenor este Ionut Chiochiu.

”La Tarlungeni a mai fost convocat si Rares Nazarie. Din pacate, el nu a putut fi prezent la antrenamente, facand o intindere. El va ramane in atentia antrenorilor federali, fiind incantati de forta si tehnica lui, urmand sa fie chemat la viitoarele actiuni”, a spus Ionut Chiochiu.

La preselectie participa antrenorul echipei U15, Adrian Vasai, presedintele Comisiei Tehnice, Mihai Stoichita, dar si alti membrii ai acesteia, Dumitru Dumitriu, Ionel Augustin, Dumitru Moraru, Miodrag Belodedici, dar si antrenorii celorlalte loturi nationale, Florin Bratu, Adrian Boingiu si Daniel Mogosanu, plus scouterii si referentii FRF din toata tara.

Analiza jucatorilor se face pe baza notelor pe care fiecare jucator le primeste din partea observatorilor federali, iar la final se face o medie a acestor note pentru diferentierea fiecarui fotbalist.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img