vineri, 29 martie, 2024

Vasluianca Diana Bogos, doua medalii de aur la Cupa Bistritei

Distribuie:

Publicat:

Diana Bogos, a treia cea mai buna sportiva a anului din judet, a avut parte de un debut cu dreptul in competitiile oficiale din acest an, cucerind doua medalii de aur la Cupa Bistritei de la Bacau.

Atleta Liceului cu Program Sportiv (LPS) Vaslui a cucerit aurul in probele de 400 m si 800 m.

Pentru ea urmeaza prima etapa de Campionat National la atletism in sala, unde obiectivul principal este imbunatatirea timpilor.

La Cupa Bistritei, LPS Vaslui a mai obtinut medalii prin Georgiana Nedelea si Izabela Spiridon.

Prima a obtinut argintul in proba de 800 m si la 1.500 m, iar a doua a obtinut argintul la 3.000 m, iar la 1.500 m a trecut a patra linia de sosire.

Ionela Lungu a terminat pe locul 5 la 3.000 m, iar Ionela Virlan a fost pe locul 7 la 1.500 m, iar la 800 m a fost la un pas de podium, trecand a patra linia de sosire.

De remarcat faptul ca la 1.500 m, LPS Vaslui a ocupat locuri onorabile prin Cristina Balaur (5) si Maria Blanaru (6), ambele fiind copile I.

Profesoarele Viorica Pintilie si Elena Bogos au mai concurat la Bacau cu Elena Ciulei, Teodora Arteni, Stefania Andrei, Andreea Morariu, Gabriela Buzdugan, Sabrina Berescu, Ana Maria Picincu, Alina Mosulet, Madalina Baciu si Andreea Murgu, care au avut evolutii meritorii.

Sportivele provin de la LPS Vaslui, Scoala “Constantin Motas“ si Scoala Brodoc.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img