joi, 28 martie, 2024

Vasluienii se scolesc la Barcelona

Distribuie:

Publicat:

Vasluienii Razvan Boita si Cristian Turcu sunt prezenti Centrul National de Fotbal de la Mogosoaia, alaturi de echipa “Performanta Are Viitor”, rezultata in urma selectiilor desfasurate de Federatia Romana de Fotbal si Gillette incepand cu august 2016.

Zece dintre cei unsprezece jucatori sunt prezenti la Mogosoaia, sub comanda celor trei scouteri ai proiectului, Ion Geolgau, Miodrag Belodedici si Jean Vladoiu, urmand ca echipa sa fie completata de Robert Valentin Belei, descoperit de scouterii FRF in provincia Castellón, Spania.

Tinerii fotbalisti cu varste cuprinse intre 10 si 14 ani vor fi vizitati in cantonament de presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Razvan Burleanu, si de antrenorii secunzi ai lui Cristoph Daum, Ionut Badea si Rudi Verkempinck.

Echipa “Performanta Are Viitor” va face vineri un antrenament alaturi de antrenorii FC Barcelona Escola, urmand ca in weekend sa asiste din tribune la partida FC Barcelona – Eibar, ultima pentru catalani in acest sezon de campionat in Spania.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img