joi, 28 martie, 2024

Vasluienii vor primi caldura subventionata. Totul a fost decis in CL VASLUI

Distribuie:

Publicat:

Vasluienii vor fi ajutati in sezonul rece. Municipalitatea a decis si va subventiona si anul acesta  diferenta de cost pentru gigacalorie la populatie.

In municipiul Vaslui, aproximativ 800 de familii sunt racordate la sistemul centralizat de termoficare, insa acestia pot sta liniștiți, pentru ca vor plati si anul acesta facturi asemanatoare cu cele din anul 2014. Pretul gigacaloriei produse de societatea Termica SA Vaslui va ramane nemodificat in iarna 2012-2013 atat la productie, cat si la calculul facturilor pentru populatie, a anuntat conducerea Primariei Vaslui. Astfel, pretul de productie a gigacaloriei va fi de peste 400 de lei, in timp ce populatia va achita 180 de lei pentru o gigacalorie.

“Ca si in iarna trecuta, diferenta de cost de circa 250 de lei intre pretul real de productie si cel pe care il va plati populatia va fi suportat in totalitate de la bugetul local. Evident, preturile si diferentele de costuri vor fi suportate doar in conditiile in care Guvernul nu va face modificari legislative pana la iarna “, a declarat, viceprimarul municipiului Vaslui, Daniel Neacsu. I

In iarna anului 2014,costul la caldura pentru o garsoniera ajungea la 115 lie,iar pentru un apartament cu trei camera,suma de 215 lei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img