vineri, 19 aprilie, 2024

Vasluiul a fost reprezentat pe podiumul de la Balcaniada

Distribuie:

Publicat:

Mihaita Andrei Micu a adus cea de-a doua medalie pentru Vaslui de la Campionatul Balcanic de atletism, juniori I. Sportivul de la CS ”Viitorul” a terminat pe locul 3 in proba de aruncare a ciocanului, fiind la 32 cm de aurul balcanic. Competitia a fost castigata de moldoveanul Dan Morari, urmat in clasament de Georgios Korakidis (Grecia).

Romania a s-a clasat pe locul secund la Campionatul Balcanic de Atletism Juniori I, dupa Turcia.

In total, Romania a cucerit 10 medalii de aur, 7 medalii de argint si 9 medalii de bronz, cumuland un numar de 26 de medalii.

Turcia a ocupat primul loc al clasamentului cu 11 medalii de aur, 7 de argint si 9 de bronz, iar locul trei a fost ocupat de Grecia cu opt medalii de aur, 8 de argint si 7 de bronz.

Cea mai buna sportiva si cel mai bun sportiv al competitiei au fost Milica Gardasevic din Serbia care a adunat, conform sistemului IAAF de punctare a performantelor, 1121 de puncte pentru performanta sa de 6.56m in proba de lungime si Odysseas Mouzenidis din Grecia care a primit 1101 puncte pentru performanta sa de 19,67m in proba de aruncare a greutatii.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img