sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Vasluiul si Husul sfideaza Barladul la capitolul Revelion

Distribuie:

Publicat:

Autoritatile din judetul  Vaslui s-au pregatit intens pentru noaptea de Revelion. Astfel Primaria Vaslui va organiza asa cum prevede traditia, un spectacol de Revelion care va culmina cu un foc de artificii impresionant. Startul petrecerii de Revelion se da incepand cu ora 23.00 in Piata Civica unde DJ Project si Adela Popescu impreuna cu trupa Adamos Band vor sustine un concert si vor fi alaturi de vasluieni in ultimele secunde din anul vechi si in primele din cel nou.

    Si la Husi va fi spectacol. Primaria municipiului ii asteapta pe toti husenii de aceasta data in fata la Banca Comerciala Romana unde se va amplasa scena, la 23.30 pentru a asista la un spectacol oferit de Ansamblul “Trandafir de la Moldova”. Anul acesta focul de artificii de la Husi  porneste de pe dealul Motoc deoarece primaria nu a mai primit aviz de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta pentru a deschide focul intre blocuri, atat de aproape de multimea prezenta.

    Barladul, orasul fara Revelion! Trecerea dintre ani nu va fi marcata de traditionalul foc de artificii din fata sediului primariei Barlad. Inca din luna noiembrie edilii din Barlad au anulat petrecerea de revelion ce urma sa aiba loc ca intotdeauna la Centrul de Afaceri “Tutova” deoarece imobilul nu detine aviz de securitate la incendii. Sperau insa ca macar focul de artificii sa ramana singura bucurie a barladenilor la cumpana dintre ani. Ei bine nici acest lucru nu mai este posibil deoarece, dupa cum explica primarul interimar al municipiului, Serviciul Arme, Explozivi si Substante Periculoase din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) a refuzat sa elibereze o autorizatie in acest sens din acelasi motiv ca si la Husi, artificiile ar urma sa fie lansate foarte aproape de cladiri si de oamenii prezenti la spectacol.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img