vineri, 29 martie, 2024

Veste cumplita pentru Marcel Pavel

Distribuie:

Publicat:

Cântărețul Marcel Pavel nu trece prin cea mai fericită perioadă a vieții sale. Aflat pe patul de spital, după ce a fost infectat cu noul coronavirus, artistul trebuie acum să se gândească și la partea financiară a vieții sale.

Chiar dacă este unul dintre cele mai respectați artiști de la noi, criza provocată de pandemie l-a adus aproape de o criză financiară în propria familie.

Pavel a suferit pierderi mari în cele trei luni de izolare și deocamdată se descurcă doar din economii. El a dezvăluit în emisiunea lui Cristi Brancu că el este principalul stâlp al familiei, scrie cancan.ro.

„Din micile rezerve pe care le mai am, că am mai avut inspirația aceasta de a mai pune ceva bănuți în bancă… Dar mai mult de un an de zile nu cred că o să mai rezist. Sincer vorbesc. Să nu fim ipocriți. Iar dacă nu vom porni economia în România vom fi terminați” a declarat Marcel Pavel.

Marcel Pavel, Ozana Barabancea, Andrei Ștefănescu și Alina Pușcaș și Adriana Trandafir se află pe lista celor infectați cu COVID-19. Vedetele au luat virusul în timpul filmărilor de la Te cunosc de undeva.

CONTINUAREA PE KANALD

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img