vineri, 29 martie, 2024

Veste mare în showbiz-ul românesc. Cântăreața e gravidă cu gemeni

Distribuie:

Publicat:

Veste uriașă pentru o cântăreață de la noi. Vedeta a aflat de curând că e însărcinată, însă bucuria a fost și mai mare atunci când a aflat că va avea gemeni. Cântăreața și partenerul ei de viață sunt cei mai fericiți și abia așteaptă să-și cunoască minunile.

Bucurie mare pentru cântăreața Diana Cârlig și pentru partenerul ei de viață, Ionuț Bladea. Artista a aflat de curând că e însărcinată, iar bucuria a fost și mai mare în momentul în care a mers la control și medicul ginecolog i-a mai dat o veste uriașă.

Cântăreața e gravidă și va avea gemeni. Veste mare în showbiz-ul românesc

Cântăreața de muzică de petrecere va avea doi bebeluși, asta deoarece Diana Cârlig e însărcinată cu gemeni. Artista a publicat pe pagina sa de socializare un mesaj emoționant și le-a mărturisit tuturor cât de fericită e și cât de mult îi mulțumește lui Dumnezeu pentru minunile pe care i le-a oferit.

”Darul și minunea noastră !
Ne-am dorit , am visat ,ne-am rugat iar Dumnezeu ne-a binecuvântat cu miracolul vieții înmulțiind bucuria și dăruindu-ne nu una, ci doua minuni.????????
Doamne, Îti mulțumim din toată inima pentru bucuria pe care o trăim in aceste clipe!
Iar voua ,minunilor va spunem ca va iubim din suflet și va mulțumim ca ați ales sa fim noi părinții voștri”, a scris Diana Cârlig pe Instagram.

Diana Cârlig va avea două fetițe

Așa cum mai nou e obiceiul și în țara noastră, Diana Cârlig și soțul ei au vrut să aștepte până să afle sexul celor doi bebeluși pe care artista îi poartă în pântece. Cântăreața a dat o petrecere în acest sens, acolo unde a aflat și dacă va avea băieței, fetițe sau băiat și fată.

Ei bine, artista și Ionuț Bladea vor deveni părinții a două fetițe, iar aceștia sunt cei mai fericiți și abia așteaptă ziua cea mare în care le vor strânge pe cele mici în brațe.

”Brațele noastre va așteaptă iar inimile noastre sunt pline de iubire infinita de când am aflat ca vom fi părinți! ???????? DA !!! noi vom fi părinții voștri și abia așteptăm sa va strângem in brațe și sa va creștem in bucurie,in dragoste curată , în bine , cu binecuvântarea Lui Dumnezeu!
Cu siguranța aceea va fi cea mai frumoasa zi din viața noastră! Cu drag și iubire ,mami și tati!”, a mai scris Diana Cârlig pe Instagram.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img