vineri, 26 aprilie, 2024

Veste neasteptata in showbiz! Celebra cantareata este insarcinata cu primul copil: „Surpriza!”

Distribuie:

Publicat:

Halsey și-a uimit fanii cu ultima ei postare de pe Instagram! Celebra cântăreață a dezvăluit că este însărcinată și va deveni mămică pentru prima dată. Întrebarea care a apărut pe buzele tuturor este legată de tatăl copilului. După mai multe relații nereușire, Halsey a fost mai secretoasă pe rețelele de socializare cu privire la ultimul ei iubit.

Cântăreața nu și-a ținut fanii în suspans și a dezvăluit și identitatea viitorului tată.

Celebra cântărețaă a postat mai multe fotografii pe pagina sa de Instagram, în care burtica de gravidă iese în evidență. „Surpriză”,a scris artista în descrierea fotografiilor. Halsey poartă un sutien al cărui imprimeu reprezintă un curcubeu. Acest gest al artistei nu este întâmplător, fiind un simbol care face referire la bebeluțul pe care l-a pierdut în urmă cu câțiva ani.

Cântăreața l-a etichetat pe viitorul tată în pozele care au creat isterie în mediul online. Este vorba despre scenaristul Alev Aydin, care a mărturisit că este foarte entuziasmat și că o iubește foarte mult pe iubita lui.

În urmă cu un an, Halsey a dat mai multe indicii cu privire la faptul că ar putea deveni mămică cât mai curând. Celebra cântăreața a fost mereu deschisă când a venit vorba de relațiile ei sentimentale.

De-a lungul carierei sale, Halsey a format un cuplu cu artiști celebri, precum rapper-ul G-Eazy, cântărețul Yungblud și actorul Evan Peters.

continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img