miercuri, 24 aprilie, 2024

Veste uriasa pentru clientii acestui colos! Compania anunta reduceri semnificative

Distribuie:

Publicat:

Veste uriașă pentru clienții Enel. Compania a anunțat o reducere 3,5% la preţul energiei din serviciul universal pentru clienții din Capitală şi din regiunea Muntenia Sud,  precum şi discounturi de 7,5% pentru consumatorii din Dobrogea şi de 10,5% pentru locuitorii din Banat, până la mijlocul acestui an.

„În urma aprobării Ordinului nr. 5/2021 de către Autoritatea Naţională de Reglementare în Domeniul Energiei, Enel Energie şi Enel Energie Muntenia le oferă clienţilor casnici aflaţi în piaţa serviciului universal preţuri reduse, valabile până când aceştia aleg o ofertă pe piaţa concurenţială, dar nu mai târziu de sfârşitul lunii iunie 2021”, se arată într-un comunicat al companiei, remis, joi, Agerpres.

Ordinul ANRE aprobat miercuri prevede că furnizorii pot acorda consumatorilor care nu au încheiat contracte noi discounturi egale cu diferenţa dintre preţul serviciului universal şi cea mai bună ofertă a lor fără abonament pentru piaţa concurenţială.

În cazul Enel, preţurile pentru piaţa de serviciu universal sunt 0,367 lei pe kWh pentru Banat, 0,356 lei pe kWh pentru Dobrogea şi 0,340 lei pe kWh pentru Muntenia Sud.

CONTINUAREA PE BUGETUL.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img