vineri, 26 aprilie, 2024

Vesti bune pentru Denisa! Ce se intampla in aceste momente

Distribuie:

Publicat:

In familia Denisei a ajuns in sfarsit o veste buna. Dupa scandalul monstru dintre “vraciul” Marian Vasile si mama cantaretei, se pare ca lucrurile au devenit mai pasnice.
Dupa ce Marian Vasile i-a administrat Denisei mai multe medicamente si tratamente fara sa consulte medicii, iar familia Denisei a izbuncnit, se pare ca scandalul s-a domolit. Potrivit surselor, Denisa s-ar fi impacat cu Marian Vasile, i-a cerut iertare si au inceput din nou sa vorbeasca.
Intr-un interviu, Marian Vasile a explicat pe larg tratamentul care i-a salvat viata, potrivit spynews.ro

“Eu am primit acelasi diagnostic. Carcinom. Era localizat la gat. Am slabit foarte mult, am trecut printr.o perioada cumplita. Am mancat numai vegan. Am citit, m-am informat. Cand am ajuns la medici mi-au spus ca mai am doua saptamani de trait. Va dati seama ca eram panicat. Mi-au zis ca o sa mor in somn. Trebuia sa fac citostatice, trebuia sa imi scoata laringele. Am gasit pe net studiile unui doctor. In primul rand nutritia conteaza enorm de mult. Si starea emotionala conteaza. Amandoua sunt pe primul loc. Trebuie sa mananci exclusiv vegan. Cancerul poate sa moara singur. Am folosit si vitamina C in exces. Trebuie sa te interesezi despre medicamente. Organismul e in parametri normal ca sa iei doza normala? Vitamina C e cel mai puternic antioxidant. Denisei i-ar trebui vreo 25 de fiole. Eu luam 50 de fiole odata, intravenos. Nu era disperare. Am inceput cu doze mici. Fumam si cand bagam vitamina C expectoram tot de pe gat. Nu mai am nimic, dar periodic mai fac cure de imunizare”, a spus Marian Vasile

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img