vineri, 26 aprilie, 2024

Vesti bune pentru iubitorii de animale! Castrarea cainilor si pisicilor va fi GRATUITA

Distribuie:

Publicat:

Stapanii de caini si pisici de rasa comuna si fara pedigree vor putea sa isi castreze gratuit animalele de companie, costurile operatiilor urmand sa fie suportate de Autoritatea pentru Supravegherea siProtectia Animalelor, potrivit news.ro. Acest proiect a fost initiat de Consiliul General al Municipiului Bucuresti si vor putea fi sterilizate cel putin 10.000 de animale, valoarea totala a serviciilor fiind in jur de 700.000 de lei pentru acest an.

Astfel, operatiile de sterilizare vor fi realizate de cabinetele veterinare din Bucuresti care vor semna cu ASPA protocolul de colaborare privind programul anual de sterilizare gratuita a animalelor fara pedigree, cu stapan.

Consilierii generali au mai adoptat in sedinta de vineri un proiect de hotarare privind adoptia la distanta, primarul Capitalei, Gabriela Firea, spunand ca la adapostul din Mihailesti a fost identificat un spatiu pentru caini, unde cei care vor sa adopte la distanta pot plati taxa de 190 de lei pe luna, suma care sa acopere ingrijirea animalelor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img