vineri, 29 martie, 2024

Vesti extraordinare! Vouchere de 2.250 de euro pentru sute de mii de romani

Distribuie:

Publicat:

Corina Cretu vine cu vesti bune pentru romani. Comisarul european pentru Politica Regionala a declarat la Congresul PSD ca peste 200 de mii de romani ar putea primi cate un voucher in valoare de 2250 de euro  pentru achizitionarea de produse necesare eficientei energetice a locuintelor.

”Am venit aici cu un mesaj pozitiv. Vestile bune pe care le am de la intalnirile cu premierul Dancila si Rovana Plumb vor bucura toti romanii. Am indentificat o masura pe care premierul Danicila a si anuntat-o. Din cei 800 de milioane de euro care era in pericol de a fi pierduti, vom salva pentru inceput 450 de milioane de euro. Exista o posibilitate ca 200 de mii de cetateni sa primeasca un voucher de 2250 de euro pentru achizitionarea de produse neceseare efecientei energetice a locuintelor. Pe acest punct de vedere am avut dezbateri si discutii cu Ministerul Fondurilor Europene. E un lucru foarte bun, iar in mai vom putea lansa acest proiect.”, a spus Corina Cretu, pentru Antena 3.

Comisarul European a vorbit si despre magistrala de metrou M6.

”Din acest punct de vedere pot sa va spun ca proiectul este in analiza noastra, dar din primele date se pare ca nu e un proiect matur si va fi retrimis pentru ajustari catre autoritatile romane. Imi pare rau sa dau aceasta veste, dar Comisia Europeana nu poate sa isi asume sa nu aprobe proiecte de calitate. Vom afla undeva la jumatatea lunii martie care este soarta acestui proiect.”, a mai declarat Cretu. .

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img