miercuri, 27 martie, 2024

Vesti proaste despre starea de sanatate a Ionelei Prodan: „Nu isi poate ridica nici capul!

Distribuie:

Publicat:

Starea de sanatate a Ionelei Prodan este tot mai precara, sustin surse din interiorul spitalului. Desi parea ca si-a revenit si ca raspunde la tratament, mama Anamariei Prodan este in continuare in stare grava. Zilele trecute, cantareata in varsta de 70 de ani a reusit sa vorbeasca cu fiicele ei, dar situatia s-a schimbat din nou.

La inceputul saptamanii, starea de sanatate a Ionelei Prodan parea ca se imbunatateste. Cantareata de muzica populara a reusit atunci sa vorbeasca cu fiicele ei, pret de cateva minute. Acum, se pare ca situatia este din nou una critica. Boala pe care o are la pancreas s-a agravat de la o ora la alta, sustin surse apropiate artista. Medicii de la Spitalul Elisa incearca, pe cat le sta in putinta, sa o stabilizeze pe Ionela Prodan.

„Nu se mai ridica din pat! Desi fetele au vrut sa o puna pe picioare macar cateva minute si sa o plimbe prin salon, ea nu a reusit sa isi ridice capul. Are doar momente cand deschide ochii, vorbeste putin cu Anamaria si cu Anca, si apoi momente cand sta nemiscata, intinsa complet pe spate, de parca ar dormi! Sa speram, totusi, ca tratamentul o va ajuta sa isi revina”, au declarat surse apropiate de cantareata, citate de stirilekanald.ro.

De ce boala sufera Ionela Prodan

Presa a speculat ca Ionela Prodan s-ar afla intr-o situatie extrem de grava din cauza problemelor la ficat si pancreas. Alte surse sustin ca, de fapt, cantareata de muzica populara ar avea probleme cu inima. Familia ei nu a confirmat niciodata nicio ipoteza cu privire la boala de care sufera Ionela Prodan.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img