sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Vezi cum va fi vremea LUNI si MARTI

Distribuie:

Publicat:

Meteorologii anunta ca vreme frumoasa pentru zilele urmatoare. In unele zone din tara, temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 11 grade si 20 de grade. Luni, valorile termice diurne vor creste fata de ziua precedenta, in cea mai mare parte a tarii, astfel ca vremea va deveni calda pentru aceasta perioada, mai ales in vest si in sud. Cerul va fi temporar noros si, indeosebi ziua, va ploua slab, local la munte, in centrul si nordul tarii, pe arii restranse in regiunile estice si cu totul izolat in rest. In zona montana inalta, izolat, vor mai fi lapovita sau ninsoare. Vantul va avea intensificari temporare in sudul, estul si centrul teritoriului, cu viteze de pana la 50…60 km/h, iar la munte va sufla tare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 7 grade in nordul Moldovei si 20 de grade in Muntenia.

Marti, vremea va fi calda pentru aceasta perioada, chiar deosebit de calda in regiunile vestice. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare mai ales in estul si nordul tarii unde, izolat, va ploua slab. Dimineata in zonele joase, local se va semnala ceata. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 8 grade in nordul Moldovei si 19 grade in Banat.

Miercuri, vremea se mentine calda pentru aceasta perioada. Cerul va fi temporar noros si va ploua slab, local in jumatatea de nord si izolat in celelalte regiuni. In cursul noptii, la munte precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare. Dimineata, izolat, in zonele joase va fi ceata, indeosebi in a doua parte a intervalului, vantul se va intensifica in cea mai mare parte a tarii, iar in zona montana inalta va sufla tare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 11 grade in estul Transilvaniei si 20 de grade in sud-vestul Olteniei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img