joi, 28 martie, 2024

Vezi cum va fi vremea miercuri si joi

Distribuie:

Publicat:

Vremea va fi deosebit de calda pentru aceasta data cu temperaturi maxime intre 22 si 29 de grade, usor mai scazute pe litoral spre 17…19 grade si mai ales in Delta Dunarii unde se vor inregistra cel mult 12…15 grade si minime, in general, intre 4 si 14 grade, informeaza ANM.

Cerul va fi variabil la senin, dar dupa-amiaza si seara se vor semnala dezvoltari noroase, averse si descarcari electrice pe arii restranse in zona de munte si izolat in restul teritoriului. Vor fi conditii reduse de grindina. Vantul va sufla slab si moderat, cu usoare intensificari pe crestele montane si in delta. Cu totul izolat va fi ceata in orele diminetii.

LA BUCURESTI:

Vremea va fi deosebit de calda pentru aceasta data, cu o temperatura maxima ce se va situa in jurul valorii de 28 de grade, iar minima termica va fi 10…12 grade. Cerul va fi variabil la senin, iar vantul va sufla in general slab.

JOI

IN TARA

Vremea se va mentine deosebit de calda, pentru prima decada a lunii aprilie. Temperaturile maxime vor depasi frecvent 25 de grade, urmand a se inregistra valori intre 21 si 30 de grade, mai scazute numai pe litoral spre 19 grade si in delta, spre 15 grade. Minimele termice se vor situa intre 8 si 18 grade, usor mai coborate in estul Transilvaniei. Cerul va fi variabil la senin, dar dupa-amiaza si seara gradul de instabilitate atmosferica va fi in crestere.

Aceasta se va manifesta prin dezvoltari noroase, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, local la munte, in regiunile nordice si nord-vestice si pe suprafete mici in restul teritoriului. Vor fi conditii de grindina. In a doua parte a noptii nebulozitatea se va accentua in jumatatea de sud-vest, unde spre dimineata izolat va ploua. Vantul se va intensifica in a doua parte a intervalului in sudul Banatului si la munte. Cu totul izolat dimineata va fi ceata.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img