joi, 28 martie, 2024

Vezi de ce este indicat ca femeile sa doarma dezbracate

Distribuie:

Publicat:

Un studiu recent efectuat in SUA arata ca numai 10% din populatie doarme dezbracata. Expertii sustin ca dormitul „goi-goluti” are multe beneficii. in special in cazul femeilor…

Potrivit medicului Jennifer Landa, in cazul femeilor, dormitul in pielea goala poate fi sanatos pentru vagin. „in vreme ce este normal sa ai bacterii acolo jos, mediul cald poate uneori genera o dezvoltare a bacteriilor. Iar una dintre modalitatile de a preveni infectiile este sa îti aerisesti zona intima”, spune Landa.

Incurajeaza sexul

„Dormitul in costumul Evei te va face sa te simti minunat. Iar daca te simti sexy atunci va creste si increderea in fortele proprii”, mai spune Landa.

„Este foarte important sa dormi intr-un mediu racoros”, sustine si medicul Lisa Shives. „Temperatura corpului scade progresiv in timpul somnului ceea ce este absolut normal. insa pijamalele groase si paturile pot interfera in proces. Iar daca dormi dezbracata ajuti corpul sa ramâna rece”, dezvaluie Shives.

Pe de alta parte, naturopatul Natasha Turner spune ca o caldura excesiva in timpul noptii împiedica organismul sa elibereze melatonina si hormonul de crestere, principalii hormoni anti-îmbatrânire: „Pe masura ce temperatura corpului scade, hormonul de crestere este eliberat si lucreaza la regenerarea corpului, iar aceasta face ca pielea si parul sa arate excelent, plus aspectul fierbinte si sexy al intregului corp”, adauga Turner.

Tot Landa are ultimul cuvânt: „Dormitul in pielea goala incurajeaza sexul, iar relatiile sexy sunt relatii mai fericite. Te vei simti mult mai relaxata si doritoare de a face sex, ceea ce creste sansele de a ajunge la orgasm”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img