joi, 28 martie, 2024

Viață lui Fuego este o DRAMĂ! S-a despărțit de soție, după ce această a pierdut mai multe sarcini

Distribuie:

Publicat:

Povestea tristă de iubire dintre Fuego și Ana Maria. Cei doi ar fi trebuit să se căsătorească, dar după ce bruneta a pierdut mai multe sarcini. Relația dintre Fuego și Ana Maria Ciuasu a durat 4 ani. Despărțirea dintre ei a venit după un șoc teribil, după ce Ana Maria a pierdut mai multe sarcini în 2007.

Conform wowbiz.ro, mai întâi, Ana Maria a pierdut după două luni prima sarcină, apoi și pe a doua, mai avansată, în trei luni. Cei doi au încercat mai multe tratamente, însă nimic nu a funcționat. Aveau planuri mari, își doreau să se căsătorească, să își întemeieze o familie, iar Irina Loghin urmă să le fie nașă. Din păcate, s-au despărțit. De atunci, Fuego nu a mai vorbit despre femeile din viață lui, cu excepția mamei sale.

„Relația mea cu Ana Maria nu mai există. Ana nu mai face nici tratament cu antibiotice și injectabile pentru a rămâne însărcinată, s-a terminat totul. Relația noastră s-a încheiat de curând, dar noi am rămas buni prieteni”, declară amărât Fuego, care s-a ascuns apoi în muzică, încercând să uite drama care i-a afectat atât de mult viață sentimentală.

Ana Maria a luat un alt drum în viață. A fost numită șefă de cabinet a prefectului de Olt, dar a trebuit să renunțe la funcție fiindcă nu avea studii superioare. Apoi, s-a angajat la o societate de cumpărături, care a fost implicată în mai multe scandaluri. Paul Surugiu, cunoscut ca Fuego, s-a născut pe 23 august, 1976, la Turda. A absolvit Facultatea de Teatru din cadrul Universității Ecologice. În paralel, a luat cursuri de canto și a participat la multe festivaluri și concursuri de muzică.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img